Voor uw bellentableau op maat zit u goed bij Vankan Dronten

U zult er vast en zeker wel eens eentje tegen zijn gekomen: een bellentableau. U vindt een bellentableau bij appartementen, flats of kantoorpanden en ongetwijfeld zal de bellentableau intercom u ook niet onbekend zijn. Gezien dit het eerste is wat een bezoeker ziet, is het van belang dat het bellentableau er netjes en verzorgd uitziet. Bij Vankan Dronten bent u om die reden op de juiste plaats om een bellentableau aan te schaffen die aan al uw wensen voldoet.

Ontwerpen en fabriceren van uw bellentableau

Vankan Dronten ontwerpt en levert bellentableaus, zodanig dat het precies aansluit op uw wensen en behoeften. Dit gaat niet alleen om de kleur en de stijl, maar ook bijvoorbeeld om de ideale maat bellentableau die u wilt hebben. Met de juiste maat bellentableau kan deze namelijk correct worden ingebouwd in een postkasten unit, zodat er op die manier weer continuïteit in uw portiek wordt gecreëerd. Bij Vankan Dronten kunt u kiezen voor ‘simpele’ exemplaren, maar wij schuwen ook niet om meer aangeklede versies van een bellentableau voor u te realiseren. Denk dan bijvoorbeeld aan een bellentableau met intercom of een camera.

Zoals gezegd laten wij ons tijdens het volledige proces leiden door uw wensen en behoeften in combinatie met onze expertise. Zo willen we ervoor zorgen dat uw portiek er met behulp van een mooie bellentableau er weer fraai uit ziet. 

Kleur en design op maat bij Vankan Dronten

Bent u bezig met het ontwerp van een portiek? Dan wil u als architect zijnde natuurlijk dat het design van een gebouw doorsijpelt tot in de details. Om die reden kunt u bij ons een bellentableau laten ontwerpen dat volledig is afgestemd op uw wensen. Dat leidt er vervolgens weer toe dat het design van het portiek perfect past en dat is wat u als architect wilt.

U kunt hierbij denken aan de keuze voor materiaal en de kleur, maar ook de vormgeving is uiteraard belangrijk. Bovendien kunt u bij ons een complete unit laten samenstellen met daarin postkasten en een bellentableau. Beschikt u wellicht al over een postkast? Dan stemmen we de uitstraling van uw bellentableau hier vanzelfsprekend op af. Samenhang zorgt immers voor een evenwichtige look en dat weten de experts van Vankan Dronten dan ook als geen ander.

Bellentableau voor appartementen graveren

Bent u op zoek naar een luxe, gepersonaliseerde touch? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de naamplaatjes in het bellentableau tweedimensionaal graveren in een lettertype naar keuze. Bij een bellentableau voor een kantoorpand kunt u aanvullend de logo’s van de verschillende bedrijven laten graveren.

Ontdek de voordelen van een bellentableau met intercom en/of camera

Een bellentableau voor kantoorpanden of een bellentableau voor appartementen; een intercom en een camera vormen in beide gevallen een welkome aanvulling. Zeker wanneer de afstand tussen het entree en de woning of het kantoor groot is, wordt het met een bellentableau zonder intercom moeilijk om op tijd de deur te openen. Door het gebruik van een bellentableau met intercom kunt u de deur op afstand open doen voor de mensen die u binnen wilt laten. Het toevoegen van een camera maakt het systeem nóg een stukje veiliger, omdat u de bezoeker direct via de camera kunt identificeren. Zo is de kans nihil dat het ongenodigde gasten het pand betreden.

Montagemethode

Bij het bepalen van de maatvoering kijken wij vaak naar de afmetingen van de bijbehorende postkasten. Door deze maten te vermenigvuldigen komt u vrijwel altijd tot een geschikte maat voor het bellentableau. Uiteraard wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid beschikbare ruimte.

Ook voor de plaatsing van het bellentableau heeft u meerdere opties. U kunt hierbij denken aan een montage in het portiek, de entreepui of in het kozijn. U kunt ook kiezen voor een vrijstaand bellentableau, al dan niet te combineren met uw bewegwijzering. Dit is voornamelijk handig wanneer u gebruik maakt van een toegangspoort.

Overige producten van Vankan Dronten

Als u denkt dat u bij Vankan Dronten enkel terecht kunt voor uw favoriete bellentableau, dan heeft u het mis. U kunt namelijk ook het design van uw postkast aan ons overlaten. Gaat u voor een unit met postkasten en een bellentableau? Dan bent u verzekerd van een prachtige en daarnaast natuurlijk functionele entree. Mocht uw kantoor zich op een bedrijventerrein bevinden, dan kan het handig zijn om gebruik te maken van bewegwijzering waarin uw naam is opgenomen. Op die manier kunnen uw klanten uw bedrijf snel en eenvoudig vinden. Waar uw bewegwijzering en gegraveerde naamplaatjes dan zowel kan kopen? Ook daarvoor hebben wij vele opties voor u in huis!

Profiteer van de kwaliteitsservice van Vankan Dronten

Vankan Dronten is een bedrijf dat full service levert. Van ontwerpen tot fabriceren en leveren en van monteren tot onderhouden; voor al uw postkasten, bellentableaus, graveerwerken en bewegwijzeringen zit u bij ons goed. Met al ruim veertig jaar aan ervaring in deze branche en meer dan 10.000 gerealiseerde projecten kunnen wij zeggen dat we over de expertise beschikken om met creatieve oplossingen te komen voor iedere vraag, op welke locatie dan ook. Wij zijn zeker van de kwaliteit die wij leveren en daarom ontvangt u altijd vijf jaar garantie op onze producten.

Interesse in een op maat gemaakt bellentableau van Vankan Dronten? Neem contact op! Heeft u wellicht meer informatie nodig over een bellentableau van Vankan Dronten? Neem dan contact met ons op, want onze experts staan u maar al te graag te woord! U kunt ook een afspraak maken en één van onze specialisten ter plaatse direct een offerte laten maken. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 0321-31 82 77. Liever mailen? Stuur dan een bericht naar verkoop@vankan-dronten.nl of vul het contactformulier in.

Categories:

Tags:

Comments are closed