VANKAN besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. VANKAN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht
De volledig website is het exclusieve eigendom van VANKAN. VANKAN geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy
Persoonlijke gegevens die u eventueel aan VANKAN verstrekt, kunnen worden opgenomen in de database van VANKAN. Deze gegevens worden door VANKAN gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie-en promotiecampagnes i.v.m. onze producten/diensten. U beschikt over een inzage-, correctie- en verwijderingsrecht.

Allerlei
Ieder geschil met betrekking tot de site van VANKAN valt onder de toepassing van de Nederlandse wetgeving.

PROJECT VAN DE MAAND

92c6131e18606ea65a19537f9af753ad_

KLIK HIER

REVIEWS

Opnieuw weer tevreden

Rik Speijer Van den Berg Bouwkundigen.
MEER REVIEWS

LINKS

BEL MIJ
OFFERTE AANVRAGEN
HULP BIJ BESTEK
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Rik SpeijerVan den Berg Bouwkundigen, Rik Speijer: “Opnieuw weer tevreden!”
BEL MIJ
OFFERTE AANVRAGEN
HULP BIJ BESTEK